Despre

Fetiţa mea, Luna, vorbeşte foarte mult, ceea ce este, bineînţeles, obositor. Dar este şi foarte amuzant. Uneori, râd pe moment şi uit repede ce a spus, alteori povestesc şi altora anecdota şi iar uit. Dar se întâmplă ca acest copil, cu o experienţă de viaţă până la genunchiul broaştei, să spună lucruri atât de profunde încât să pot scoate din ele o povestioară caldă, bună de pus pe net pentru alţi părinţi obosiţi, care au doar puţin timp liber pentru sufletul lor şi cărora le dedic acest blog.

Câteodată, rar, scriu cu durere, tristeţe şi neputinţă. Iertaţi-mă când vă întristez şi pe voi, dar viaţa nu îmi dă voie să fiu mereu veselă, motivată sau optimistă.

A, şi să nu uit: acest blog e gratis. Reclamele care apar pe el nu îmi aparţin, sunt ale platformei WordPress, deci ele nu sunt recomandările mele. Dacă îmi place ceva, recomand cu obiectivitate, plăcere şi fără bani, în articole.

Aluniţa Voiculescu

3 gânduri despre „Despre

  1. Pingback: Am ceva de dat | Mama Aluniţă

  2. Buna ziua!

    Dna psihoterapeut Tina Petrareanu si dna pedagog Aurelia Damian organizeaza seminarul Cum sa motivam copilul sa faca ce nu-i place. Seminarul este adresat parintilor, va avea loc in data de 19 Februarie 2016 la Rin Grand Hotel, iar participarea este gratuita. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati urmatorul link: https://www.facebook.com/events/1557332711258667/ . In cazul in care doriti sa ne fiti alaturi, va rugam sa confirmati participarea la adresa de email andra.caracostea@yahoo.com.

    Va multumim,

    Andra Caracostea

    Apreciază

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.